söndag

Hej hej! Idag har varit en lugn dag, vaknade kl halv ett typ. Drog in till gävle med Elin och Sarah, köpte hårfärg, hårspray och ögonskugga. Kändes behövligt haha, så jag är pytte lite ljusare i håret nu :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska nog kolla Sagan om ringen, skit bra filmer ju :D sen va det så längesen man såg alla filmer så man har ju glömt bort lite av vad som har hänt. Men men,

Jag har as ont i magen och jag är typ kallsvettig, alltså jag vill fan inte ligga hemma och spy på nyår, nej nej, jag ska festa som en jävla galning eftersom att min förra nyårsafton va ju lite sådääääär kul -.-
va i Järvsö med typ as många stockholmare och hundar, samt små barn, låg inne i gästrummet och fick många samtal och polare hemma i Ockelbo att dom va as packade och dom ville att jag skulle komma dit med en gång.
KUUUUUL! not not not!

Träffade på min söta rara Emma H idag inne i gävle med hennes polare. Va ju trevligt att träffa på henne, jävla gullunge hon är (:

NÅGON FRÅN MIN KLASS, ÄR DET NÅN SOM VET NÄR FAN VI BÖRJAR SKOLAN?! HAHA

nu ska jag läsa i våran lilla skvaller blogg om thorén. haha, alltså... get a life (:

hemma igen

Hej på er alla! Jag hoppas att ni har haft en jätte trevlig jul! Det har jag haft iaf, men min kära familj uppe i sälen. Första dagen provade jag på snowboard och jag säger bara ; ALDRIG MER!
jag är helt sönder och mina knän är helt blåa, och jag åkt snowboard för fyra dagar sen.. hahaha så sjukt dålig jag är ;D

jag kan berätta va jag fick i julklapp ; Lee jeans, smink, tröja och ett linne, en sån där lampa som man kan ha på nyckelingen av pappa (varför?) haha, en stor väska, presentkort, och en poslin tomte av farmor. Är grymt nöjd.
plus att vi fick Guitar Hero World Tour och Wii. Men det va ett tag sen vi fick de :)

Och mitt förra inlägg va så klart till dig; Matilda Otterstam! Herregud kvinna, det är väl en självklarhet att jag mena dig haha (;   :*

Nu ska jag göra mig i ordning. Hoppas ni får en sjukt trevlig kväll :)
puss på er

MÅNDAG

Vill bara säga att min trogna läsare matilda är så sjukt underbar! puss på dig! :*

Alldeles snart drar jag till Sälen med min kära familj. Hunden ska med så vi kommer väl komma sent ikväll till stugan. Men kusinerna är redan där och faster Lotta med. Dom ska laga någon middag till oss också, myspys! (:
Så antagligen kommer jag inte att blogga ett dugg när jag är där. Bara om jag får tillgång till dator så kommer jag ju självklart att göra det. Men bilder kommer sen :)

Nu ska jag fortsätta att packa och sen ska jag göra mig iordning sen drar vi nog!
Men ni får ha en jätte härlig och trevlig jul för det ska iaf jag ha! Och ett Gott Nytt År!
puss

Karoline Hedstrom & Miriam Andersson. Finns inte ord för hur mycket ni betyder för mig!

Lördag

Tjena lovers! idag har jag minsann varit as duktig! Jag har badat med syrran och världens sötaste tjejer, döttrar till min mammas kompis (: sen efter det drog jag till gymmet och körde skiten ur mig själv på ca 40 min! Och snart ska jag och fillebäma åka griller fan ;D

jag ber så jävla mycket om ursäkt för att jag har en sådan tråkig blogg! men nu ska jag göra något som jag älskar att göra och som får mig på bättre humör. nämligen att måla och rita.

puss på er!

fredag

Hej på er. Sitter här i soffan och kollar på gamla avsnitt av DHW. kul kul,

ska in till Gävle idag med min familj för att träffa några gamla vänner till familjen, mamma syrran och den andra familjen på 4 ska kolla peter jöback men pappa och jag kände fuck off så vi ska kolla bio o sådant. ska nog se Bond filmen, det ska väl bli lite roligt ;D

Idag har jag inte gjort ett dugg, jag har bara träkat här hemma men jag ska snart träffa Liz, min heta lilla sperma balle, men hon tar ju sådan tid på sig hahaha

Jag har bytt tillbaka till min andra telefon som jag hade förr, och det visar sig att den telefonen är GRYMT mycket bättre än min C902. Ni som försöker få tag på mig har ju märkt att smsen blir försenade, alltså jag kan typ få dom 10-20 min efter dom har skickats, den hakar upp sig när man ringer och ibland när man ringer så får man inte tag på mig alls. Även fast jag har telefonen brevid mig så blir det så. Men vi ska iaf lägga in den på lagning, alltså c902 telefonen.

Så nu kan man faktistk få tag på mig! :D

well, jag ska nog leta i min garderob, jag måste verkligen  ha nys kläder. PRONTO!
yeye, ha det bra alla (:

sjukling

Hej på er, jag ligger här i soffan och är snorig och faktiskt jätte sjuk. Spydde inatt... det va inte alls så jävla kul.
Så nu ligger jag här och kollar en film på tv4 film. East is East, suger lika mycket häst pung som alex schulman.

kan ni fatta att det snart är julafton? Om 7 dagar, 1 vecka. Helt sjukt.
ska bli så härligt att träffa kusinerna och faster igen. Det blir bara vi, jag, frida,viktor,erik, lotta, mamma och pappa. och hunden ofc :D
Ska åka snowboard hela tiden har jag bestämt. Jag ska bli kung på de :D:D:

Sitter och kollar lite klänningar från forever21. vet inte vilken jag ska ha. krångel krångel.

alltså det här inlägget kommer ju att bli as tråkigt. förlåt för att min blogg är så tråkig. Jag ska komma på något för att den ska bli roligare. Det lovar jag er!

nu ska jag unna mig lite choklad glass och kolla på den här as dåliga filmen.
PUSSS

<3



Kommer aldrig att tröttnapå den är låten och inte på mina babies heller!

snart ska jag dra till bussen och då ska jag hem och fixa lite filmer eftersom att jagä r så teknisk heheheheheheheheheeheheeeeheheh.
puss på er!

<3

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/j8HFDPt69jY&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/j8HFDPt69jY&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> kommer aldrig att tröttna på den här underbara låten och jag kommer aldrig att tröttna på mina babies heller. vill att bussen ska komma!!! vill heem

Tisdag

Hej! Jag är så jävla nyvaken och grymt snygg! NOT....
Freddebäma, våran datakunskap/svenska lärare är sjuk, vilket innebär att vi börjar 12.35 idag ist för 8.20 SWEEEEEEEET :D

Så just nu håller jag på att hosta upp mina lungor och det är inte kul... Vet inte heller va jag ska ha på mig i skolan idag. Detta suger!

Jag va iaf med Felicia Thun igår, alltid lika trevligt puss på´t!
På väg till IP, vi skulle nämligen kolla hockey match, så ville jag typ testa att spotta baklänges, så jag böjde mig bakåt och hade värsta låman i munnen, och jag spottade. vart tror ni min äckliga låma hamna?
Jo, i mitt ansikte. I ANSIKTET?!?!?!?!?! det va så jävla äckligt med kul på samma gång, felicia och jag slängde oss ner påmarken och as garvade. Sjukt roligt.

Idag har vi engelska med malin, det är ju alltid lika kul. eheeheheehehehhe. nu hostade jag jävligt mycket, fan va ont i ryggen jag får :(

Men men, nu ska jag se vad man kan ha på sig så får man ju alltid hoppas på att det blir snyggt.
Ska nog ha på mig det som jag hade i Torsdags? Det är väl snyggt?

Bad imorn på idrotten, INTE TAGGAD!

skriver när jag är i skolan om jag kan och hinner.
CIAO

Nyvaken

Morn! Sitter här och piggar upp mig till mina babies ofc, lyssnar på den as sköna låten Nomadic. AS BRA!
Har sovit ca 7-8 timmar inatt så jag är ap trött och jag vill INTE dra in till skolan, men jag ska göra det ändå.

haha, mamma och pappa blev lite putt igår när jag sa att jag inte tänker gå på Högskola, yep you heard me.
jag känner att jag har hela livet till att söka in på en jävla Högskola. När jag tar studenten så tänker jag skaffa ett jävla B jobb, typ klädaffär. fast det skulle vara riktigt kul om jag fick det. man får ju liksom träffa väldigt mycket folk och det gillar jag, sociala mathilda heimer (y)
HAHAHAHA och farmor! djävlar anamma va arg hon kommer bli! Jag vill ju bli journalist. Så därför tänker jag typ ta kurser, för det vet jag att man kan. Men är man TVUNGEN att ha en Högskole utbildning så kommer jag ju självklart att säka in på en Högskola. Men absolut inte med en gång, nej nej. Jag vill ha riktigt as tråkiga jobb, typ rensa fisk i Norge. Men det tjänar du grymt med pengar på.
SEN när jag har testat på alla trista jobb, DÅ kan jag nog börja växa upp och bli seriös. För just nu är jag seriös ca 2 timmar om dagen. Eller vet ni vad? Jag tänker vara den jag är i hela mitt liv, helt jävla sjuk. Och när jag blir vuxen, då vill jag bli helt galen haha :D alltså på ett bra sätt, inte typ Benghans galen om ni fattar HAHAHAHAHA
benghans.... wtf hände?! :s

Jag försökte alldeles nyss med att ladda upp bilden men det gick inte, så jag får gära det nån gång när jag är i skolan, men det blir tyvärr inte idag. För jag måste göra matte. Serious shit dude.

Men nu ska jag tralla mig ner till duschen och fixa iordning mig iaf.
Puss på er och ha en bra dag.
Ci Vediamo
( Vi syns snart på Italienska (; )


så bra

Tutti, Buona Sera!
Sitter och lyssnar på Backyards nya skiva, kan ju lova er att den är SJUKT bra. Bättre än förväntat faktiskt.
har redan några favoriter som jag ska lyssna sönder och skrika till när dom spelar, alltså herregud vad jag längtar. det är sjukt.

Imorn måste jag åka in till skolan och det är inte alls roligt eftersom att vi har matte. I 1 timme och 15 min, så jävla onödigt att åka in. eller hur?
Men jag har iaf något att se fram emot. ska träffa min bättre hälft felicia malin thun. ska ta en lååååååååååång prommis, eftersom att hon och jag är kungar på att fluffa. haha, men jag älskar dig ändå mammas!

Har hittat ett par skor som jag verkligen vill ha. dom kostar 450 kr vilket jag tycker är ett grymt bra pris.
Och nu kan jag inte ladda upp bilden ;o

aja, jag gör det imorn. klockan är ganska mycket och jag måste sova, min rygg absolut dödar mig.

börjar dock klockan kvart i 1 imorn,  ._.

aja, jag ska iaf lyssna lite på mina babies och sen ska jag sova! I promise!
jag vet inte om jag skriver imorn, det beror på när jag ska träffa felicia. men jag har tid så skriver jag självklart!

puss på er!


sjuker

Hej på er!
Jag har blivit sjuk och jag har jätte ont i HELA ryggen, varje gång jag hostar så får jag jätte ont vid typ revbena. Så jag tror inte att jag kommer till skolan imorn. Lika bra kanske, pappa måste hjälpa mig med matten så jag klarar mina omprov haha.

Har försökt att ladda hem Backyard babies nya album idag och har försökt hela dagen (!!!!!) men mitt jävla internet är ju så patetiskt att det inte funkar, eller så är det för att min dator är grymt gammal, alltså jag skojjar inte om den är typ 4 år gammal om inte 5. hahahaha, men jag ska iaf försöka att fixa datorn som jag har fått av skolan, som sagt så funkar inte mitt internet på den.

Jag va nyss inne på den ultimata "skvaller" bloggen för oss på thorén. Tycker ni att det här är skvaller? :

DET RYKTAS ATT...
... bloggen börjar bli känd! Så hej på er allihopa  som har hittat hit.
.... vi har en blivande modell på skolan. frågan är bara hur seriös denna dam är med det...
... det var många thorénare i globen i fredags för att kika på Alice. Det har även viskats om små tävlingar i korridorerna "vem som känner Alice bäst"...
.... det var lika många thorénare som dissade idol och var med på lusseinnebandyn... det mest seriösa och det tråkigaste laget kom självklart från vår älskade skola...

haha, vem fan bryr sig om några thorénare dissa idol för att spela innebandy? SÄG NÅGON SOM BRYR SIG?!?!?!?!?
gossip girls, ett råd från mig till er i julklapp; take control and be more than just stupid hoes (=
Allvarligt talat, okej om den börjar bli populär men det hela är ju helt stört.
men ni som skriver kan ju ta mitt råd som jag skrev iaf :)

Nu ska jag kolla efter vårskor,

saknar mina brudar i klassen, fan va underbara ni är! :*

TAGAAAAAAAADD :DD:D:D:


Så här ser min hund ut dåra, Mizter. Va ute på en lååååååååååång promenad idag och det är jätte fint väder, varmt, soligt och mycket SNÖ!


Idag beställdes biljetterna till älsklings bandet, Backyard Babies. Jag helt ärligt talat älskar det bandet. Så mycket som Kenza älskar Tokio Hotel, så mycket älskar jag Backyard Babies, fast MYCKET MYCKET MYCKET mer!
Och sen har jag ju några vänner som undrar varför jag tycker att Dregen är så snygg, det ska jag säga er; han är så jävla snygg i mina ögon! Med eller utan smink, doesn´t matter. Jag skulle göra allt för att få träffa honom. Jag lovar, jag skulle göra allt. Jag skulle t.o.m fiska med honom i ett helt år, och jag HATAR att fiska! USCHA, men allt för honom :)
För mig är han det finaste som finns på den här jorden, efter min pappa och Pete ofc! (;
Eller ni får dela första plats! Dom tre är dom finaste på den här jorden :)
Men helt ärligt, Dregen kommer alltid att vara nr.1 och jag kommer att prata om honom 24/7 erfter att jag har varit på deras spelning, prepare ladies and gents! MOHAHAHAHAH

 
ÅÅÅÅÅÅÅH :')
jag har hellre en kille med as mycket tatueringar och lever livet, än en rik jävel som inte har något liv! Så stureplans pojkar som inte kan hugga ved, dom kan ju bara lägga sig under täcket och vänta på att deras mamma ska ge dom en puss på kinden!

FATTAR NI HUR JÄVLA TAGGAD JAG ÄR! JAG , PAPPA OCH PK SKA ROCKA SÖNDER TYROL DAMN IT!

Och idag ska jag träffa kvinnan, myten, legenden (HAHA) Anna Forsling. Men hon ska bara vakna efter som att den lilla damen kan nog sova en hel dag om det ska vara så. NEJ NU LOGGA HON IN PÅ MSN!!!!!! :D
men men

DREGEN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!
love you all <3

FREDAG

HEJ! Jag har blivit sjukt förkyld och det är as jobbigt, men jag SKA träffa PK idag så är det med den saken.

Fick en länk igår kväll av en vän som går på samma skola som mig fast hon går i tvåan, hon skickade en länk som hette;
http://thorenskvaller.blogg.se
Och hon undrade om jag visste vilka det var så sa jag att jag hade aldrig hört talas om den bloggen förr. När jag kollade in bloggen så brast jag i skratt, alltså allvarligt jag säger bara wannabe Gossip Girl.
Men det är bara att man tar reda på IP adressen så får man fram vems data det är och sådär (:
fast iofs, det är ju fortfarande lite spännande faktiskt, men jag tycker ändå att det är så töntigt. aja

Idag ska vi minsann beställa Backyard Babies biljetterna. Hann inte göra det sist för pappa hade intallerat Wii nere i källaren och han körde tennis för fullt och jag skrattade så mycket åt honom! HAHAHA han använde seriöst HEÖA kroppen när han skulle skjuta iväg bollen, fan va kul det va! :D

Igår va det prommis med Thun som gällde. fy faan va vi skrattade och flumma. finns ju inget annat att göra i Ockelbo, people.

Men nu ska jag faktiskt fortsätta att städa sen ska jag duscha och sedan göra mig i ordning för att träffa PK :D

ha det bra
PYSSS


TORSDAG

Hejsan!
Idag gick jag upp vid 9 och hoppa in i duschen, klär på mig och fixar mig, precis innan jag ska dra till tåget så ringer min babe Josephine mig och säger nåt som jag inte hörde, typ mummel hahha. men sen efter att jag hade sagt va typ 3 ggr så säger hon att jag ska informera på Perslunda Skolan om Thorén. Självklart vill jag ju göra det, så jag behöver inte gå till skolan idag och jag ska dit till typ 13.40 så jag hinner träffa lärarna :)

Så just nu sitter jag och kollar på Nickelodeon, All Grown Up. skit kul (:
Idag ska jag åka till Järbo med syrran, mamma och sussie (MAMMAS KOMPIS HAHAHHA, inte aa. men ni vet. eller ni vet dom som vet va ja menar med sussie haha)
mamma ska ha ett pass och sussie ska med medans jag och syrran ska vara med hunden hos hon som trimmar honom. treeeeeeeevligt.

Imorn ska iaf pappa beställa biljetterna, för det lovade han.. fan va jag längtar!
men Rasmus & Pontus Åkesson fyller år den 29/1 också, gullpluttarna då (:

och imorn får jag träffa PK. saknat henne väldigt myckäää.


TODAY I´M WEARING THIS
Lee jeans, stövlar från Din Sko typ förra året, linne från carlings och jacka från forever21

BALLLEEEEEEEE

Hej på er igen, sitter här nu och ser att jag har fått ännu ett jävla ig på ett matte prov och ännu ett jävla omprov till nästa vecka. TVÅ JÄVLA OMPROV! FAN VA JAG HATAR DET HÄR!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
så jag ska nog sätta mig i sängen nu och kolla igenom matten. både från förra kapitlet och detta kapitel.
jag som plugga sten hårt?! jag måste plugga ännu mer. helt ärligt. jag är så jävla less och besviken på mig själv nu att jag gör detta inlägg till ett fuckin emo inlägg!
kan ju säga att träffa pk på eftermiddagen och felicia på kvällen nu på fredag är fett behövligt.

så min helg kommer bestå av matte, matte, matte och endast matte.
plus att jag måste plugga företags ekonomi imorn.....
ALLTSÅ HELVTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

fortsätter jag så här så kommer jag ju aldrig få jobb så nu är det bara att skärpa ihop sig så in i helvete.

keep up the good work. för om jag fortsätter och plugga såhär bra. så kommer jag att på G på nästa matte prov. Och får jag inte det, då vet jag inte vad jag ska göra, söka upp hjälp? snacka med syo om att byta till IV för man är fett dålig?

balders balle och frejas patte va lack jag är nu. nåt så kopiöst!

pratade iaf med PK BABY i typ en timme för bara ett tag sen. haha vi kan snacka ihjäl lik gumman hahah! men jag älskar att prata med dig, du är sjukt underbar och så jävla rolig!
ser framemot den 29/1 2009

ja visst faaan!
nu kom jag ju på vad jag skulle berätta för er. jag och pk och min coola daddy ska till sthlm 29/1 för att se på det otroligt bästa bandet Backyard babies! DREGEN, YOU MAKE MY DAY! <3
alltså, jag behöver bara se en bild och jag blir glad, hans blick är typ ; baby, det kommer att ordna sig med allt!
haha alltså fattar ni? jag älskar honom så jävla hårt,
matilda, han är som silikonet i mina bröst! fattar du hur mycket han betyder för mig då?
hahaha :')

nu ska jag iaf kolla bilder på baby dregen och sen ska jag plugga matte och verkligen säga till mig själv att jag är så jävla bra och så smart. smartare än George Bush, men vem fan är inte det? min ofödda kusin är smartare än honom, jag bara vet det.

men men, fan då. ska ju duscha också. men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. NEJ! jag gör det imorn bitti ist.
plugg plugg plugg!!!!!!!!!
får jag inget bra jobb efter studenten och jag har räknat all djävla matte i onödan så kommer jag få damp. brutalt jävla babian damp.



typ jag
men men, nu ska jag faktiskt sätta igång med matte fitt skiten.
såååååååååååå taggad, hoppas en snygging finns i garderoben nu.


onsdag

Hej på er! Hade matte prov i skolan idag. jag hoppas på ett G nu iaf. hahaha, blir mitt första G sen typ mitten av 8:an.
jag hinner inte skriva sådär jätte mucket för jag ska smeta på linement på mina ben och min rygg så jag inte kommer att få as ont när jag springer, för det suger ju.

På 2 veckor har jag gått ner 3.5 kg.. :s
aja, viktigt för ett att veta. men jag ville bara skriva det.

kommer att skriva när jag kommer hem och då ska jag berätta värsta grejjen :D
puss på er 2 personer som läser hahahha

måndag

Jag ska ha pisk för att jag är sjukt dålig på att uppdatera. Men mitt internet hemma är så jävla patetiskt så det går inte, PUSS PÅ DET JÄVLA IDIOT INTERNET!!!!!

I lördags var jag inne i Gävle med syrran och handlade lite (:
Köpte en kjol från Cheap Monday på BLÅ, thights från Lindex, ett blått linne från Carlings, kajal från Make Up Store, och halsband från Ur&Penn, och hårband från Gina Tricot



Och såhär så det ut på mig


Men nu börjar matten, börjar halv 1 och slutar 2 idag, känns jävligt onödigt att åka in faktiskt.

fredag

Nu funkar bloggen! :D
Det är fredag dag och jag är sjukt hungrig. har inte ätit sen 8 imorse. men men, jag orkar inte nu. nu väntar jag bara på att bussen ska komma, klockan är 14.25 just nu, 15.12 kommer bussen. KUUUL. så jag ska blogga så fort jag kan och sen ska jag göra klart samhälle vilket jag tvivlar sjukt starkt på att jag kommer bli klar med....

Ikväll vet jag inte vad som ska hända, blir nog antagligen hemma. Men imorn är det ferre som gäller :D:D:D
ska bara försöka fixa nu, sket sig ju med ölen och det va inte så kul...
aja, full ska jag bli iaf haha :D

När jag kommer hem ska jag nöta på Bubble shooter för jag ska fan i mig slå Galanti! tänker inte vara din bitch länge till HAHAHA :D

Jag skulle egentligen sitta och göra fek prov, MEEEEEEEEEEEEEEEN jag som är så jävla duktig plugga ju till helt fel grejjer. så jag får göra det typ nästa vecka eller nåt. kul jul min mamma är ful. HAHAHA vilket kul skämt.
nej då, min mammsi eeeer fin.

så jag tror nog att min kväll går ut på att sitta vid datan och spela bubble shooter och dricka vatten. MAAAADDAAA FAKKAH AWESOME

jag saknar dig miriam, du är den bästa <3

onsdag

Jag bloggade faktiskt igår, men bloggen krånglar som fan så det publicerades aldrig, aja, jag satt iaf i skolan och hade företagsekonomi med henke benke.
idag hade jag utveckligs samtal, gick väl bra i guess (:
sen italienska, gick väl också bra. va grymt bra på bubble shooter iaf :D:D:D:D:DD: min nya kärlek på jesper.nu göttans

till lunch drog jag och mina bitches kalle marcus och galanti till lillasaigon eller va det hette. as god mat :D typ rulla tillbaka till skolan haha

Vette fan vad jag ska göra ikväll. jag måste nog plugga som en jävla idiot. och nu måste jag plugga. ett omprov, ett prov i matte och ett företagsekonomi prov. BALLE! dumma gymnasiet :(

Men nu ska jag väl göra nåt bra. dricka vatten, det är ju bra :D

schuul

Idag har jag iaf kläderna på mig åt rätt håll haha (;
Jag är så sjukt trött, och jag och felicia tog då ingen prommis igår inte. Vi satt och fluffa i soffan i nån timme och hon skrev sms i sömnen den lilla knasen, men jag älskar ju henne ändå! :)

Men idag, då jävlar ska jag dra mitt feta arsel till gymmet. helt ärligt, fan va jag blir trött på mig själv :P
ska nog ställa mig på crosstrainern i väldigt många minuter sen jag ska träna mina axlar eftersom att jag är sjukt svag i dom.
Men men, annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag. Ska bara ta det lugnt, lägga mig i bubbelbadet senare ikväll? gud så skönt det skulle vara.

SÄLEN SNART MED BÄÄÄSTA!

kanske kanske hitta på nåt med thuni idag igen om hon inte är för upptagen dock :)
Nu ska jag vara lite social på lektionen. skriver säkert senare idag (:

PUSS PUSS

AJJA BAJJA!

USCH vad jag är dålig på att blogga. men det är som sagt mitt internet hemma :(
jag har just nu företags ekonomi och vi hade tydligen läxa idag och jag blev som världens största frågetecken.
Men men, slutar iaf kl 14 idag och jag hinner med 14.06 tåget hem, och då ska jag vara med käraste felicia thun, hon ska klippa mig så jag sätter mig nog på fiket och tar en kaffe sen ska vi nog ut på en fet lång prommis. kan ju lätt säga att det är behövligt sen helgen.. hehe..

Hade iaf en grymt rolig helg, jag fick träffa anna forsling, och det var ju grymt efterlängtat, filiph brände nästan upp oss. men det stoppade inte mig och anna för att ha roligt right honey? (;
Och igår var jag med felicia, jag har nog aldrig skrattat så mycket. jag halkade och hon nästan kissa på sig, sjukt roligt. fruktar lver hur den här dagen kommer att gå. hahaha

Nu måste jag skärpa mig med träningen, prommis idag, gymmet imorn. gymmet och promenader, as bra.

Jag har köpt den nya parfymen från Replay, den är nog den godaste parfymen jag någonsin ägt. fan va gott den luktar, sen har jag investerat en ny väska. från friis & comapny, dock den jag inte tänkte köpa från början, den här är mycket större och mycket snyggare. så nu har jag en nu data väska. höhö (;

under de senaste två veckorna har jag halkat ca 8 ggr. räknade ut det nyss. clumsy me.

aja, jag älskar min klass och nu måste jag vara uppmärksam. puss på er



i´m wearing this today

haha men jag måste bara berätta! tröjan jag har på bilden är tydligen bak och fram, sofie sa att den var bak och fram för att lappen satt fram och jag tänkte liksom att dom hade sytt lappen som ska sitta i bak, framme ist. men nej nej, jag vägrade ge mig, om man kollar noga på bilden ser man en svart rand i mitten på tröjan, den ska tydligen sitta i bak. Men jag har vänt på tröjan och nu sitter den rätt! HAHAHA, jag är ju så jävla dum så hälften får vara nog!

RSS 2.0