Fredag- taggad!

Hej på er! Ikväll är det maskerad fest i Gävle, och jag sa ju att jag skulle vara en pirat, men fuck that. Josefine sa att hon skulle vara en sån där assistent. Och jag har nu en rutig kjol, pumps och en skjorta på mig. Så jag vet inte om jag ska vara en skol flicka eller en assistent. HAHAHA, herregud. Hora ut sig ikv, PERFEKT!

Jag är så jävla glad att det snöar ute. Helt perfekt, men det är dock piss väder snö, regn och slusk. Men fortfarande snö och jag älskart! Men jag vet inte om jag ska åka in till Gävle i mys kläder. Det är ju nästan bäst faktiskt. Slipper man hålla på o krängla. Men iaf, imorn på modevisningen ska jag som sagt ha det jag köpte igår. Det blir nog bra. Och så ska jag ha min lilla lack väska som jag faktiskt har snott av mamma för jag ville ha den, haha sorry mommy, it´s mine now (6)
MUAHAHA
Men mys kläder in. Bra mathilda. Men vad ska jag ha för jacka? Jag får nog ta dunjackan. även om jag kommer se ut som ett jävla pucko. Aja, huvudsaken är att jag inte fryser. (y)

Nu sitter jag här i vardags rummet och kollar på Nickelodeon. Ni som känner mig är säkert inte förvånade, men det är faktiskt Djungel George. HAHA, det är så kul!
Eller jag kanske ska klä ut mig till en finnig liten tönt ikv? haha, det skulle va jävligt kul faktiskt. Nej men jag kör nog på assistent/skolflicka. Bestämmer sen när jag ska träffa Josefine! <3
Kommer vänta i en halvtimme på station. Jag kommer in vid 4 tiden och hon kommer hem med tåget från Sthlm kl halv 5. Men vad gör det? fett värt det tycker jag!

Och senare idag ska jag ringa min PK. GUD VAD JAG SAKNAR DIG HJÄRTAT!
Du betyder så mycket för mig, jag fattar inte hur mycket vi kunde sitta där och prata i köket när vi träffades för andra gången, för första gången träffade jag dig på pizzerian med liz (;
Men jag bara kände när vi satt där, vart fan har du varit i mitt liv? Det kändes liksom som att vi redan kände varandra ut och innan. Och att jag kunde öppna upp mig för dig, som då var en främling var helt otroligt. Jag kände inga problem med det. Det va som jag känt dig i typ hela mitt liv. Jag älskar dig Karoline Hedström, och det finns inget i världen som kommer få mig att ändra på den punkten. Jag kommer alltid att finnas för dig, såsom du kommer att finnas för mig. Du är min trygghet! Min högra hand och min andra halva. Finns inte tillräckligt med ord för dig gumman, du är så jävla otrolig och den bästa! Puss på dig hjärtat! <3

Men men, nu ska jag äta lite frukt och fortsätta att packa väskan. Ha det så bra alla, och ha en as rolig HALLOWEEN! för det ska iaf jag ha! Bilder lovar jag och svär att jag kommer att lägga in antingen på Söndag eller imorn. Men då blir det bara halloween bilderna imorn och modevisnings bilder (om det blir några) på söndag.
Take care
CHEERS!

Torsdag

När jag såg den där klänningen jag ville köpa från Lindex så höll jag på o dö, hur ful får en klänning bli i verkligenheten? VAVAVAVAVAVA?!
Men jag fick iaf ett par stövlar. Dock inte dom jag ville ha, men dom här gillade jag.





jätte fina tycker jag att dom är (:

                                                          

den här tröjan från Bik Bok                                             och lite smycken från Gina Tricot (:

Imorn blir jag inne i Gävle och kommer hem på söndag. Jag kanske hinner blogga lite och lägga in skit fula bilder på mig och Josefine på maskerad partyt hahaha :D och sen lite andra bilder från modevisningen som är nu på lördag på Goya. Blev lite chockad när inslöppet var kl 22.00. Sjukt sent :P
Men men ;D
nu ska jag värma lite mat, är ensam hemma till 21 ikv. naaajs.
men puss på er iaf :)


stolt :*

Jag är sååååååååå stolt äver mig själv! Skivstång i 1 timme och efter det blev det spinning i 30 minuter. Så jag är slut som artist just nu. Vet inte riktigt om jag ska hem till Frida och mysa sönder med brudarna. Har egentligen ingen lust att sminka mig o så. Men vadfan, om jag ligger här hemma så kommer jag bara att få tillbaka alla jävla känslor som inte får mig att må som jag ska.
Så jag tror fan att jag drar dit. Ställer mig i duschen nu snart. Fast först ska jag tvätta för imorn måste jag ha mina Lee jeans för mamma och jag ska shoppalisera (:

Ny klänning, och en ny tröja. Och kaaaaanske mamma bjuder på något? *blink blink* hihi..
Vill ha dom där stövlarna. Helt ärligt. Det stog : VI ÄR BARA MATHILDAS! på dom. aaw, babies, en dag. en dag.
haha, börjar bli lite Gollum varning på mig, aj aj. måste nog veeerkligen duscha.
Men puss på er och hoppas att ni får en trevlig kväll nu på höstlovet :)


Onsdag- que?

Morn, sitter här i vardagsrummet och är såååå trött -.- skönt med sov morgon iaf. Ska snart iväg och göa klart det jag och pappa inte gjorde klart igår. Vilket är klippa och trimma gräs. kuuul.
jag har bestämt mig. jag ska inte köpa stövlarna. Men jag viiilll! ååh, my babies.
Men jag ska in till Gävle imorn för att handla lite till modevisningen. Den här gången är det Vila som har modevisning med andra märken. Ska bli skit kul. Först käk med Josefine sen går vi till konsert huset där modevisningen håller hus.

Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Jag kan inte äta något alls nu :S jag har liksom ingen matlust.
Plus att allt går i fel riktning just nu. Nästan allt iaf. Men jag skulle nog aldrig klara mig utan Josefine och PK. Dom brudarna är värd mer än det finaste guldet man kan hitta. Can´t survive without them you know..

Nej men ärligt, jag vet inte vad det är för fel. Jag vill verkligen äta mer. Men jag kan inte. Och jag vill absolut inte gå tillbaka i stadiet jag har varit i. Även om det sitter kvar. Men jag vill inte sjunka så långt ner i svackan. Det tog mig ett tag att komma upp. Jag kämpar fortfarande.

Aja, nu ska jag klä på mig och försöka borsta ur alla tovor ur mitt hår. Men allra först skajag kolla lite skor.

hejs på er ! :*

kolla länken! (y)

Hej på er! Sitter här i soffan och kollar på Deparate Housewives, älskart!
Jag fick väääääärldens äckligaste länk av Patrik. Alltså det är fan inte möjligt det ni komemr få se. Det är sinnessjukt. HAHAHA, usch alltså. Men ni MÅSTE kolla. Men ni gör det på egen risk (;

http://www.popthatzit.com/file/627-eureka--hallelujah-woo-hoo-giant-zit.html

Höstlover blir helt Perfecto! På Torsdag ska jag in till Gävle för att handla lite kläder. Jag kan inte fatta att jag skriver det här, men jag vet inte om jag ska köpa mina älsklings stövlar :''''''''''''''''''''( UHUUUUU.
Men men, det kommer nya stävlar som jag kommer tycka är snygga, och visst finns det billagre som fortfarande är snygga?

Aye, på Lördag blir det mys med älskade Josefine. Fashion Show sen hem till henne med en massa mys till Jim Carrey filmer, så som Ace Ventura och annat. LÄNGTAR SATAN! måste ringa henne sen imorn och berätta att jag vet vad jag ska ha på mig (:  och den här gpngen LOVAR jag att ta kort och lägga upp här på bloggen vad jag har på mig. Och jag garanterar en massa flum bilder på mig och Josefine. HA-HA!

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på Desperate...
PUSSSSS

tisdag- dööööd

HEJ! jag är såååå trött. Kom hem alldeles precis. (halv 5)  jag har krattat löv, och jag har klippt gräs. Fan, allt jävla slit för ett par stövlar. Men dom är värd det. Jag längtar efter dom (a) hahahaha :D
men jag behöver nya kläder också. Och nu ska jag käpa godis.
Har inte så mycket att srkiva om faktiskt. Min dag har sugit och jag är jävligt trött.
Ska ligga hemma hela kvällen med tv:n och min kära godis påse <3

Ha det så bra alla och förlåt mig om jag är så tråkig när det kommer till att blogga. Jag vet inte ens varför jag gör det. -.- mucho fritid kanske? yeye, puss på er som läser iaf :)

måndag- helt slut

Hej på er. Jag är så jäääävla trött. Har krattat löv sen halv tolv. Fick lunch vid typ två och sen har jag krattat löv igen -.-
men jag ska ha dom där jävla stövlarna. 2000 kr. Dom är så jävla snygga att dom är värd mitt slitande. puss på mina framtida stövlar. <3

tjänat 220 kr idag. Och imorn kommer jag tjäna ca. 300. Plus att jag ska hjälpa mamma lite.
Jag har mycket kvar :(  men jag tror att om jag jobbar vääääldigt mycket här hemma och så. Då kanske mamma liksom köper mina stövlar för jag har varit så duktig (a) om det bara kunde vara så enkelt alltså :(
och hur blir det med julklappar? OH MY LORD! yeye, man kan ju faktiskt inte få allt. Men jag hoppas på dom där stövlarna. Ja gär kär i dom. Tack till min mamma för jag fick ärva henna jävla mani till kläder, skor och annat jävla måste-bara-ha-saker. Till min framtida man ; ett bra jobb! HAPPY WIFE, HAPPY LIFE.

Ikväll ska jag baaaara ligga hemma i soffan och bara njuta av att jag är ensam barn för syrran är i Stockholm. Men fan va jag saknar henne. Tracka henne när hon kommer hem. hehe

Jani, känns som att jag ska plugga italineska och DEFINITIVT matte. jag måste verkligen få bra betyg.
men men. family guy kallar.

PUSSSSS

Söndag

Hej på er! Hade det så jävla kul hos familjen Karlssons igår, spelade Guitar Hero i typ 3 timmar, men jag och sanna körde på easy några gånger med en massa rock 80- tals låtar (y) haha första gången jag spelade va för några månader sen, då fick jag 21 % haha. Efter tre timmars arbete igår lyckades jag få hela 92 %. Är väldigt stolt haha ;p

Sen har vi skaffat rockband, så vi ska ha det nere i källaren, fan va kvällar man kommer ha där nere med alla polare :D
sen en massa spel till Xbox och sånt. kul kul (:



Inköp som jag måste ha nästa månad :

  dom kostnar 1999 kr. men man kan ju hoppas (;

 så snygg! den är från Lindex 399 kr

Så nu måste jag jobba ihop lite pengar för att ha råd med allt jag vill ha. Ska även köpa en ny väska och nya smycken. Vill kräkas på ALLT i min garderob nu. LORD, gimme more clothes damn it!

yeye, ska ut med hunden nu. Skriver antingen ikv eller imorn bitti :)

Lördag - nacka

Tjena babes. Sitter just ni i Saltsjö-boo i nacka hos Sanna pullisen, en beestis man har haft i 11-12 år nu. shiet, länge. Just nu sitter jag här och skriver i bloggen samtidigt som jag och Sanna sjunger Halleluja med Rufus Wainwright eller vad han heter i efternamn. Det låter faktiskt helt okej haha (;

Imorgon åker jag hem men jag hoppas på att hitta ett snyggt linne med nåt snyggt tryck. Även fast mamma har köp stopp så hoppas jag att jag får ett linne hahaha (;

Men nu ska väl jag och Sanna hitta på nåt att göra :D

förlåt, men jag har verkligen inget roligt att skriva om hahaha. aja, jag skriver iaf när jag kommer hem och då får jag hoppas att det bli mycket höst fester! :D

PUSS <3

Fredag, skola

Hej på er alla! Va hos frissan imore och la i lite slingor. eller ganska många slingor. jag är nämligen rätt så blond nu haha (; så jag tror inte att jag behöver tona håret på ett tag :) jag blev faktiskt jätte nöjd (:
så här ser det ut !



blev det fint? kommentera (=


yeye, just nu sitter jag i skolan med Rebecca och Sofie. Söt ungar. Vi pratar om exakt allt. Om ungdomar och alkohol, droger, döden och roliga saker som hänt (:
Ska träffa Josefine idag också en sväng. Fika med henne och prata om typ allt. Hoppas på mys ikv men vet inte vart haha.
Nu ska jag fortsätta att jobba lite.  Puss på er

du är underbar

SOUTH PARK <3


HAHAHA, alltså jag älskar South Park. Jag skrattar seriöst heeeeela tiden. Helt sjuka i huvudet. 
Ligger i sängen och har typ kollat 4 avsnitt nu. Herregud, snacka om att jag kommer få träningsvärk i magen alltså. 

Skoldagen va helt okej, hann med 15 bussen hem.. Och jag ska in imorn för att hämta min italienska och matten. Prov efter lovet måste läsa, plus att vi ska ha läst ut en bok efter lovet, så jag ska börja läsa Stieg Larrson ; män som hatar kvinnor. Har hört att boken har fått mycket bra betyg. 
Sen på eftermiddagen ska jag träffa Josefine en sväng och prata lite med henne om typ allt, fan vad jag älskar henne, är så kul att vi umgås mer nu :) :* 

Ska snart börja skriva på sammanfattningen till samhällskunskapen. Men det är så svårt för jag vet inte ens vad jag ska skriva. Men jag måste ju komma på något. Eller just de! Jag har ju papper i data väskan om hur vi skulle skriva. WOHO, hoppas att jag som är såååååååååååå översmart fattar hur jag ska skriva nu. MJÖÖÖÖÖÖÖHÖÖ.

Nej, nu blir det south park på Mtv. Later darlings! 
PÖÖÖSSS
 

Torsdag

Morn morn! Sitter här i sängen och ska snart sminka mig och sen ta på mig kläder. Funderar på mina blåa chinos och nån tröja, haha eller aa. klart jag ska ha en tröja.
Idag är det städdag, så jag städar med en gång när jag kommer hem. >.< sen är det bara att plugga matte och italienska. Ska försöka att få bra betyg i matte nu. HAHA orkar injte mer fler ig:n. Fick väl typ 8 IG på proven i 8-9:an jag vet att man är säääämst.

Nej men nu blir jag lite stressad, idag har vi iaf bara Företagsekonomi. Bloggar mer när jag är på den lektionen för jag vet att jag kommer göra allt annat än att göra FEK hahahaha (a)

Puss på er så länge! :)

Onsdag - italienska

God morgon! Sitter på italienskan nu. Fick reda på att vi ska ha prov v.46 samma vecka som matte provet är. Men italienska är enkelt, jag fattar faktiskt väldigt mycket så det kommer att gå bra! Förhoppningsvis :)

Idag ska jag bara träna. Träning direkt efter skolan, simning... Sen ska jag hem och göra pilates i typ 1 timme. 2 timmar träning. As najs.
Imorn är det sovmorgon till typ 1. men jag måste ju ta halv 12 tåget och det suger.
Men nu ska vi gå igenom lite grammatik och jag måste hämta min skrivbok.

Vi hörs sen!
puss på er

Sääängen

God kväll, klockan är 23.09 och jag ska snart föna mitt hår och sen ska jag kolla South Park. HAHA, alltså jag älskar Cartman, han är fan den stördaste i hela världen och det är det som gör han så bra haha

Dagen har varit okej. Samhälle/svenska hela dagen, bästa lektionerna på länge faktiskt. Jag och Emma hade ju iaf Svergies damp idag. As kul (; Didde däremot tröttnade nog på oss... well. lite kul måste han ha haft ;D

Idag har jag varit med underbara Frida, vi satt och pratade om mat i köket och våra magar började kurra så vi lagade lite mackor i ugnen, aaaaas gott :D har alltid lika kul med den flickan. (:

Imorn är det Italienska första lektionen kl 9.10 sen är det samhälle sen idrott. Sen hem, får se om jag hinner träffa Josefine, men jag har träning när jag kommer hem så jag vet inte hur det blir :( aja, ska iaf ringa min baby imorn.

Och nu kollar jag in i min jävla garderob som är as stökig och jag hatar mina kläder. Har iaf lagt ut kläder till vad jag ska ha på mig imorgon, jeans och en tröja, såklart (;
Men snart får man pengar och då ska jag köpa en mjukis dress från BikBok, en blå. Och sen ska jag väl använda mitt presentkort man fick när man köote biljetterna till modevisningen 20 % på Make Up Store. Fast det gäller bara på ett köp och den gäller bara tills den 1 : a november. Undrar bara vad fan jag ska köpa. Måste tänka lite på det faktiskt.
Sen ska jag köpa nya jeans, ett par ljusa och sen ett par svarta. Ska kolla ett par chinos också, kanske ett par marinblå. We´ll see babies.

Att bro på (skriver man så? aja ni fattar) babies, så ska jag ladda hem lite fler musik med Backyard Babies för dom är så jävla bra och Dregen är såååååååå snygg. Min åsikt och jag vet innerst inne på alla att alla tycker han är as snygg, så det så! (;

Men nu ska jag föna mitt hår så det inte ser ut som fan imorn sen ska jag kolla South Park som sagt. Hoppas att ni sover gott. Skriver imorn på Italienskan om det finns tid för det :)

XoXo



Vill till New York  NUUUUUUUUUUUUUUUU

Tisdag- svenska

Morn! Snart börjar svenskan och jag är så jääävla trött. Gick o la mig klockan halv ett inatt och gick upp kl 6.
Hoppas att vi ska göra nåt kul idag på svenskan, alltså Fredrk är en sån jävla bra lärare! As bra.
Sitter här med Josephine och Maja, sötbarnen :)
Vet inte vad jag ska skriva, antagligen ska jag väl till Fridolin senare idag, slutar 16.05. Och jag fick nyss reda på att vi inte har någon engelska! YEEEEEEES, hon typ hatar mig.

Nu ska jag lägga in en bild på gull grisarna Josephine och Maja (:


måndag - matte

Hej! Nu går Niklas igenom matten, ska ju egentligen kolla vad han gör. Men Jossan sitter brevid mig och kan ju matte (;
 Jag vet att jag skulle lägga in en bild på vad jag hade på mig i lördags, men jag kommer att vara med i nöjesmix med PK, hahaha det va så jävla kul för när vi va påväg till konserthuset så sa jag ; vi kommer säkert att bli plåtade och va med i typ nöjesmix eller nåt hahaha
och så blev det. Herregud,

Modevisningen va as najs, men tyvärr va vi tvugna att gå tidigare. Och det sög för när vi gick skulle dom börja med Filippa K visningen. bajs på x-trafik. uscha buscha.

VIll bara skriva att jag älskar min josefine och karolineh, tack för en härlig kväll i lördags (: love ya <3

Men nu måste jag vara lite uppmärksam på detta. Annars så blir det inte så jävla kul. Men snart ska jag köpa lite caaaaandy :D

ha det bra alla. puss

Lördag - taggad

Hej, idag är modevisningen! Jag är såååå taggad! Har saknat min PK nåt så fruktansvärt! kolla in hennes blogg förresten  nogg.se/karolineh  jag lovar er, hon är en vis och en mycket klok kvinna! jag älskar henne!
Nu vet jag vad jag ska ha på mig, det blir mina Lee jeans, en svart t-shirt , en väst. Skor klurar jag fortfarande på faktiskt. Jag tror jag har mina pumps i väskan och vanliga skor när jag ska gå dit. Sen tar jag på min pumpsen innan vi ska gå in :D LOVE IT

Ska försöka få tag på underbara josefine som jag träffade igår, efterlängtat må jag säga. Har saknat henne som fan!  Men hon ligger kanske och sover nu, haha klockan är 12.55 och det skulle ionte förvåna mig ett dugg! haha

Den här veckan har varit helt knasig. Eller helt jävla otroligt jobbig. Jag ser negativt på allt nu. Hur fan kan du göra så här? jaja, jag vet inte vad jag ska säga. finns inte så mycket att säga.

men nu måste jag laga mat. känner inte för att äta. orkar inte och jag vill inte.
men lägger in bild sen vad jag ska ha på mig ikv :)



PUSS PÅT! haha

Fredag

wazzaaaap?!
Sitter här i skolan och väntar på att mina kära och trevliga vänner ska komma, elin och linn :D Måste ju göra klart samhällen för fan. är grymt sen med den våran grupp. ack ack.
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, jag vet att det är fest och jag bangar inte på det (; haha
Men ska nog inte dricka, lite smått kanske det blir. Men inte mycket. Det är slut med det nu faktiskt. Bara några veckor iaf haha

Imorn är det modevisning med PK som gäller, så jääääääävla efterlängtat! Men sen kanske familjen skulle gå på bio med the danbrinks så det blev ju lite tråkgt att man missar det, but hey- that´s life.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig för jävla satanas perkele kläder! GAAAAAAAAH! MADA FAKKA
Mamma kommer ju typ strypa mig om jag inte har klänningen som hon köpte, eller som jag tvingade henne att köpa mohaha, fan att det nästan alltid blir så när jag köper något. Det är snyggt typ första dagen och första gången man använder den, sen är den as ful.
Känns som att jag vill lämna tillbaka alla kläder, få pengar för dom och köpa nya kläder. Tänk om det skulle vara så? Inte dåligt faktiskt, inte dåligt (:

Nej nu ska jag gå och fixa mitt jävla hår, jag har utsläppt idag, det är platt och spikrakt. AAS FUUUULT.
Men men, pusssisar

torsdag- skola

Ja, jag vet! put the blame on me. så jävla dålig på att blogga nu för tiden. Men igår va jag jätte sjuk. Så jag drog i mig choklad glass och kollade på Mission Impossible 3. Och när jag kollar på action filmer så är jag jävligt sjuk. Det är bara kul att kolla på dom om man är med Patrik. Eller han har typ sett alla action filmer som går att se. Men vi ska snart se filmen 4 bröllop och en bagravning för det är min favorit film och jag älskar den. Och Patrik kommer nog inte att gilla den alls. men han kommer nog att skratta åt mig och min jävligt dåliga humor som han gör all the time. HAHA.

Jag och Pk ska ju som sagt åka in till Gävle på lördag och kolla på en modevisning. Fico har sin modevisning i konsert huset och Filippa K kommer dit. Fy fan va kul det kommer att bli. Jag funderar på att han en klänning som jag köpte på Gina Tricot eller mina ljusblå chinos från Bikbok med mina pumps, men jag vet fortfarande inte. jag hatar verkligen att inte veta vad jag ska ha på mig. Hatar det.

Just nu sitter jag här med Emma och har företags ekonomi. Men vi kollar bilddagboken och är bara allmänt cp just.

och jag fick nyss reda på att jag fick G på företags ekonomi provet! Men nästa prov måste jag göra bättre ifrån mig. Och jag måste åka in varje fredag för att göra företagsekonomi och få lite uppgifter av Gören tha Gurri.
Vill ju inte direkt vara med i Big brother för att tjäna pengar. Måste ju faktiskt få bra betyg för att komma in på Beckmans SKa träffa Pontus imorn också, har inte träffat han på as länge, bara på fest och så. Men vi vet inte vad vi ska göra, men nåt blir det iaf. haha, hoppas på lite Guitar Hero eftersom att jag är så jävla bra på det (not..) hahaha, har typ 21 % på de mohahaha. nej nej. men nåtmåste vi ju göra. :D

Och på söndag blir det som vanligt barn gympa för min del. Det börjar bli roligt nu. Ungarna kan mitt namn och några av dom kan gå balansgång själv, (3-5 åringarna) haha,
6-8 är jätte duktiga dom med. Dom kan ju redan på balansgång och dom kan göra kullebyttor. Men egentligen, första gången vi hade barn gympa så trodde jag att dom äldre barnen redan kunde göra kullebyttor, men det kunde dom inte :S shiet. men men,
Men nu måste jag bara seriös, och då kanske jag är det i typ 1 timme. Jag är bara seriös ca. 1-2 timmar om dagen. (;
just for your information.

CI VEDIAMO! (vi ses snart på italienska) jag är mycket duktig.

jag för en tid sen

seg seg seg

Jag har blivit så jävla depp på sistone alltså. jag fattar inte. men jag kan lova er att jag aldrig skulle kunna klara av min vardag om jag inte hade mina underbara klasskompisar och min underbara Miriam :) jag älskar er verkligen

Just nu sitter jag hemma hos min underbara slav Svetlana. Hon ska ge mig en alvedon för jag har veriges cp stördaste jävla feber. och jag ska fan bli frisk till imorn. Jag tänker inte läsa upp min svenska grej alldeles själv för hela klassen näta vecka. No no no.
Ska väl snart iväg och våldgästa gossarna tror vi. men nu ska vi cykla iväg i mörkret. KUUUUL :p

Men puss på er iaf

Fy på mig

JAG VET! jag är skit kass på att skriva blogg. Har inte skrivit sen fredags.

Nu har jag matte, slutar om en timme. Linn och Jenny är helt galna idag,
Linn: Men alltså, om man har amputerat bort ett ben, måste man betala för två skor då? Jag menar jag har ju bara ett ben liksom (hon har två ben, men hon sa så haha)
Jenny:  men linn, du får ju en protes!
Alla; HAHAHAHAHA!
Linn: jag har bara en hand, måste jag betala för två vantar då?

HAHA, jag älskar matte lektionerna.
Fick reda på att vi ska ha mtte prov v. 45 också. Gäller bara att plugga som fan.

Har beställt tid nu för att slinga håret, blonda. Och alldeles snart blir jag guld blond. Men jag tänker då fan inte köpa nån jävla runk blonderings  grejs frå ICA och förstöra mitt hår för livet. NO NO NO.
Det är nog det dummaste man kan göra, plus att det ser för jävligt ut med gult hår.

Skriver sen när jag kommer hem. Jag lovar. PUSSS <3




Magövningar

  Mag övninar på pilatesboll är så jävla jobbigt kan jag säga er. Men det tar jäkligt bra faktiskt. Men det tar tid att får resultat och det suger ju. Men det tar tid tyvärr.
Jag brukar göra ca, 25-50 st, beroende på hur jag mår och sådär. Det är viktigt att det är mjukt för ryggen när du ska göra sit-ups om du inte har någon pilates boll. Så ligg på en matta eller lägg ett täckte på golvet.
Jag skulle aldrig kunna göra sit-ups på golvet, min rygg är alldeles för dålig för det.

Men det räcker med att göra magövningar ca 2-3 ggr i veckan. Och tro inte att om ni tränar mer än 2-3 ggr i veckan så ska ni inte tro att ni får snabbare resultat. Det tar tid. Maten är ju viktigast av allt, man ska aldrig säga att man ska sluta äta kolhydrater (pasta, potatis m.m) Det är jätte viktigt. Du behöver kolhydrater och framför allt protein (t.ex fisk)
Man kan äta vad som helst, bara inte för mycket av det. Med regelbunden träning så mår du bättre och du känner dig piggare + att du får snabbare resultat.


Get up situps

Så här gör du
Lägg dig på golvet på en matta med sträckta ben och armarna rakt sträckta upp i luften (eventuellt med ett par hantlar eller en skivstång i händerna).

Målet är att sätta sig upp och det kan man bara göra på ett sätt på en matta, nämligen genom att "rulla" upp genom att först böja i övre delen av magen, sedan den nedre delen och sist höftböjarna.
Kom ihåg att du ska försöka suga in naveln bak i ryggen. haha, låter knäppt men ni kanske fattar vad jag menar. Sen ska ni tänka på andningen. Jätte viktigt.

Fredag- depp depp depp

Hej, nu sitter jag i skolan och ska göra samhällskunkapen. eller jag väntar tills elin och linn kommer, gullpluttarna :)

Fan va depp jag är nu. Har fan deppat hela veckan allt känns bara riktigt jobbigt, jag vill bara låsa in mig i ett rum och stanna där till allt skit är över och att inget existerar.
Jag saknar dig och det är klart att jag bryr mig, jag älskar dig. Du betyder världen för mig. Fan nu gråter jag,
Men jag älskar dig, du är min bästavän. Den allra bästa. Du har alltid funnits för mig och jag stor trivs i ditt sällskap gumman. Men jag fattar bara inte hur du kan skriva att jag inte bryr mig om dig när du vet det mycket väl . Jag ska ställa upp för dig, och jag kommer alltid att göra det.
Du betyder allt.

Kunde inte sova inatt och imorse när jag vaknade började jag gråta, på tåget kom det tårar. Det är verkligen inte min dag. Jag måste iväg från allt nu. Usch.

Ha det bra alla. Take care

FEK+mathilda= jordens undergång

Hej på er! Hade sov morgon idag och det var hur skönt som helst. Företags ekonomi nu iaf, fattar inget alls som vanligt så jag spelar spel och bloggar ist. Det är ju kul =)
Göran (läraren) säger Amanda till mig, jag ser ut som en Amanda. Så på varje Företags ekonomi lektion heter jag tydligen Amanda Heimer. HHAHAAH fan va mobbat det lät då, amanda heimer... ye ye.

Idag är det städ dag, you know. thursdays.... HATA. Men sen får vi se vad som händer senare ikv.  Blir nog att jag ska plugga samhälle. Har ingen lust att åka in imorn faktiskt. Men jag måste nog. Har inte gjort klart ett arbete jag och min grupp skulle lämnat in för två veckor sen. SUUUUGIGT.

Nej men nu måste jag verkligen göra företags ekonomin, tänker fan inte göra den imorn. USCH.

här får ni en bild på käraste emma :D


Italienska

Hejsan alla! Sitter på lektion, eller den börjar snart. Efter det har vi samhälle sen idrott sen hem och då blir det gymmet (=

Har inte så mycket att skriva, eller jo. jag va hemma hos frida igår, hade det as najs :D fest i helgen har vi bestämt kommer bli så jävla kul :D
men nu måste jag göra ett arbete :) skriver sen. puss

Tisdag- skola

Hej på er! Sitter i skolan nu och väntar på att svenskan ska börja, fan va jag älskar svenska lektionerna. Fredrik är grym.
Men engelska är ju också kul, men alltså. Hon är hur stram som helst. Och jag ska fan i mig hinna med 4 tåget, kommer att lacka satan annars.

Jag hade egentligen ingen lust att gå till skolan idag, men var tvungen. Vill egentligen bara sova sova sova, festa festa festa sova sova.
Hoppas på fest i helgen iaf :D :D :D eller jag kanske ska ta det lugnt, long time ago.

Det gick grymt bra på gymmet igår, sprang typ 1 km och jag vet att ni som läser as garvar nu hahahaha det gör jag med, men alltså jag hatar nämligen att springa. Men ska försöka springa längre idag. Känns så jävla bra och mina nya träningsbyxor är så jävla snygga!

Funderar också på att tona mitt hår till lite ljusare färg, jag ska bli lite guldblond eftersom att jag är det på riktigt. Men jag vet fortfarande inte. Eller ska jag bli brunett? Jag har tröttnat på min färg så jäkla mycket, jag har liksom haft rött vääääldigt länge nu. Vad tycker ni?

Men nu ska jag plugga lite till engelska :)

Skriver sen darlings!
CHEERS!


äntligen klart

ÄNTLIGEN! klar med matte upggiften. Funderar på att ta 12 tåget hem.
Ta typ nåt litet att käka på tåget, köper nåt skit på pressbyrån.
Och att bero på Pressbyrån, dom är så jääääävla strama och sura där. DET GÖR INGET ATT LE OCH VARA GLAD jävla puckon. Men men, jag dissar dom och drar till coola Ica.

 Men nu ska jag ha kul med tjejerna, dom snackar om typ en kortlek som är lite nasty haha (;

puss <3

SKOLA- MATTE

Hejsan hejsan, nu sitter jag här i skolan på matten med Josephine, Maja och Rebecca . Jag och Josephine ska skriva om en matematiker men vi gör typ inget alls HAHAHA :D

Kul att man fick reda på att man kunde ta halv 9 tåget. Klockan ringde inte imorse, jag ställde den på kl 6 och jag vakna av att mamma ringde klockan 06.50 och frågade om jag va uppe. Stressade i mig frukosten och nu känner jag mig dålig. Men jag slutar iaf klockan 12 idag, då ska jag ta på mig mina nya träningbyxor och dra till gymmet. Har inte vart där på hela helgen. Ska bli skönt. Har gjort killer magövningar. är helt slut i magen.

Men nu ska jag och Josephine skriva om en kvinnlig tysk matematiker som dog vid 41 års ålder. very interesting.
Well, jag skriver när jag har kommit hem från gymmet och så kanske. Pusspuss

Söndag+skitväder= helvete

Shit, jag bloggade inte igår :o trodde att jag gjorde det. HAHA, seriöst jag börjar verkligen bli senil. Allvarlig skada probably.
Helgen har varit slapp som fan. Morbror Fredrik är här nu med sin underbara tjej Camilla och deras as söta hundar Yngve och Frasse. haha.

Yeye, PK och jag köpte biljetterna igår iaf. kommer bli så jäääävla najs, två modevisningar och sen blir det konstföreställningar i pauserna. LOVE IT.
Nu är ju frågan vad fan man ska ha på sig :S en svart klänning? Jeans och nån tröja? Chinos och mina pumps?
Jag HATAR att inte veta vad man ska ha för kläder. det är nog det värsta jag vet, eller inte det värsta men jag blir väldigt irri faktiskt.
Filippa K kommer :D:D:D Älskar hennes kläder. Hon är grym.
Men allvarligt, en svart liten klänning. Ganska enkel. Maybe baby....

Dagen lektion imorn består av MATTE. Vilket jag börjar bli bättre och bättre på. Eller ska inte säga nåt nu, har ju inte haft prov än hahaha
aja, Niklas du är WAAAAAAAY much better than Patrik. 
Men sen blir det gymmet eller simning för min del imorn, har inte tränat sen fredags :(    sviker mig själv nu känns de som, fast jag har ju iofs Yoga idag men vafan?
Plus att här i lilla Ockelbo så kan jag bara säga att det ööööööööööser ner regn och det blåser typ 1 miljard km/h
och min katt är ute, kul om man hittar henne i nåt träd när man är ute och springer. inte najs. stackaren.

Men men, nu ska jag käka lite frulle bulle sen ska jag iväg o jobba med mamma. Ska ha två pass med ungar i barn gymnastik, jaja, skratta ni. Men det är faktiskt kul. jag gick på det när jag va liten. As roligt (:
Well, ha det bra denna tråkiga söndag.
PUSS




mamma och jag, PUSS

Fredag

Hej på er! Ringde Fico store idag, ska åka in och köpa biljetterna imorn. Fan va kul det ska bli alltså :D
Ida gär mitt humör MYCKET bättre. Jag va på gymmet imorse, sen efter 2 timmar drog jag och simmade. hae hunnit sola också så jag har typ AS mycket fräknar i ansiktet HAHAHA,

Morbror Fredde och Camilla kommer hit idag med deras hundar, vet inte va det är för ras, men dom är små, vita och typ brunfläckiga. terrier nåt. aja whatever. dom har inget skägg, dom är inte högre än mig och dom är lugna. Ingen Mizter hund alltså... (min hund heter Mizter.)

Men men, nu ska jag kolla på that´s 70´s show :D så jäääääävla kul
PUSSSSSS


bilden är togd för typ 2 år sen ;o

(((:

Hej på er, nu sitter jag här i sängen och kollar på tv i gästrummet. Heroes, rätt okej.
Imorn ska jag ringa till Fico och kolla hur mycket biljetterna kostar till modevisningen i konsert huset kostar, hoppas att PK kan följa med. Fico visar sin höstkollektion med Filippa K och några fler. Synd att man inte är 18 bara. Efterfest ochfri entré på Goya. Najs, men men. Min tid kommer synd att det är rätt lång tid kvar.
Men ser iaf framemot modevisningen faktiskt. Om jag nu får biljetterna :D Hoppas hoppas.

Provet idag gick as dåligt och jag måste plugga in mig lite mer i det. Resten går bra.
Sen när jag kom hem så blev det bråk med mamma och pappa, är galet förbannad just nu. Aja, orkar inte skriva om va det var.

men men,  nu ska jag kolla lite tv sen ska jag nog sova, ha det bra babes.

XoXo

skola

Godmorgon, idag är jag förbannad, så minsta lilla kan göra att jag gråter.
Fick reda på att morfar hade fått en propp i lungan igår och ligger på sjukhus. Jag fick reda på det sist av alla så jag är lite sur att ingen i familjen sa något med en gång. Men huvudsaken är att han är okej. Och det är han.
Sitter just nu och pluggar lite fek, prov klockan 1. hoppas att jag hinner med bussen kl 15.12 men ska försöka göra klart samhälle också, annars tänker jag ta 16.15 tåget hem, dra hem och hämta pengar dra ner och sola, hem igen, träna och sen träffa miriam.

fullt upp idag. men justdet, städ dag, röööööööööööv
men puss på er <3

samhälle

Har samhälls kunskap just nu, helt oke, Vi pratar om rädsla. Typ om "jordens undergång" och annat.
Han sa att vi skulle kolla på en kort film som va en skräckis och jag HATAR skräckfilmer, så jag höll ju på och bita sänder naglarna. Pärra gick in på youtube och sökte på alfons åberg,snacka om att jag kände mig extremus efterblivus alltså HAHAHAHA den va helt okej ;)  men nu blir det grupp arbete med linn och jempppppaa :D

drar till gymmet med en gång när jag kommer hem så jag kommer nog hem vod halv sju skriver då (:
PUSS


hade grymt kul på svenskan igår ;D

skola, italiano

Boungiorno. Sitter på italienskan nu börjar typ snart (:
Det är ganska enkelt italienska, men uttal måste man tydligen vara noga med..
well, har typ inget att skriva. blir väl gymmet idag igen, va där igår och i förr går typ en timme och jag har ingen jävla träningsvärk alls! GAAAAAAAAAH

skriver sen (:
love you all <3


RSS 2.0