trött

Har spenderat min dag i skolan och sen va det gymmet som gällde, kan ju lova att jag är helt slut körd just nu.
Imorn är det Italienska som gäller i skolan, det var alldeles för få som hade valt franska så vi kommer inte ens att läsa det.
Imorn vill jag ha träningsvärk, då vet jag att jag har tränat bra. Fan, har börjar springa mer och mer nu, helt otroligt att jag ens klarar av det. Men det är bara att pusha sig själv till man verkligen inte orkar nå mer.

Skolan var helt okej idag, förutom att engelska Malin typ lacka satan på oss :S shit, she just got to take a chill pill dudes.
klarade av att ha uppsatt hår hela dagen idag, fan otroligt, brukar ju aldrig ha uppsatt, men ska nog ha det imorn med, rätt najs.

Ska kolla klart desperate housewives sen är det duschen som gäller sen sängen, och jag är aaaaaaaas besviken på mig själv just nu, jag har inte pluggat företags ekonomin, jävla mig. USCHA, men jag orkar verkligen inte. hata FEK
FUCK THE FEK!

men puss på er babes, desperata frugor kallar!
Cheers!

Tisdag

Hej på er! Sitter i skolan just nu. segt, har pluggat lite engelska och ska alldeles strax börja med företags ekonomin, jag vet att det kommer gå åt helvete, men G är bättre än IG. Men man ska alltid sikta högt! alltid.
Jag har redan börjat tröttnat på skolan, jag vill ha jobb och jag vill ha min egna lägenhet, jag vill ha mitt egna liv. fy fan va skönt.

Kalle, galanti och markus spelar CS, haha, kalle är seriös som fan och blir pst off på galanti, hahaha snacka om att jag får mig ett gott skratt nu alltså x)

det är as kallt i klass rummet och jag håller på o fryser ihjäl...
men men, ska väl plugga lite nu, sen ska väl Jennifer gå iväg och fika. Följer väl med henne då. ((((:
Ha det bra alla! PUSSS


Måndag

Hej på er, sitter och väntar på att matten ska börja... som börjar om typ en halv timme. Ockelbo borna är alltid tidiga (y)
Vet inte vad jag ska skriva. Ska ha språk sen, franskaaaaaaaaaa! tänk om man får värsta läraren som typ är jätte läskig :O:O:O:OO:O:O eller som inte har någon humor, alltså AH MAH GAAAAD då har jag hamnat på fel ställe minsann!

Ska kanske KANSKE byta skola. ska läsa Media på Borgis som det var tänkt från början, men ska tänka efter i några dagar till . Det är inte säkert än. Men nu ska jag kolla matten nu iaf. Skriver senare (:



saknar dig bäbä! <3

seeeeg

Hej på er! Jag hade det så jävla kul med tjejerna igår inne i Gävle. Speciellt när vi skulle vänta på tåget hem och när vi satt på tåget hahaha! sofie sjöberg, jävla skäning du är!
Sen träffade vi grapparna grus, dom skulle ut och festa järnet, haha. Men jag hade det jätte trevligt igår :)
Har nyss vart ute och gått, känns som att det behövs. Fast inte så jävla skönt med blåsor under fötterna, (hade mina pumps igår) och jag kan ju säga er att jag inte kunde gå jävla stabilt på vägen hem från Marcus Wallius, hahaha kom hem kl 4 imorse och pappa och jag hade jätte kul då, för då hade festen slutat hemma hos oss.

Idag fyller käraste Petter Cavallin år! :D:D:D:D:D:D DARLING BLIR 16 :D
puss på dä bäbä <3

jani, ska väl ner till Patrik idag och kolla film, bakis som ett svin (y)  men men, ha det bra allihopa och jag tror inte att jag kommer att blogga nåt mer idag, och tyvärr blev det inte så många bilder sen middagen eftersom att inga ville vara med på kort, tror jag... haha ska kolla.
jo jag hade visst det, lägger ut några :)

  järn gänget (;

  christoffer, thobbe, jens och robert. hahaha, idioter hela högen (;

    PUSS PÅ ER! obs! elin belv inte med, men hon är snyggast ändå! <3




Morning

God morgon. Min födelsedag igår va helt perfekt! Fick en ny telefon en Sony ericsson  C 902 eller va den heter. :P fattar inget alls. kan bara skriva sms o ringa o sånt. haha, jag och nya tekniska saker= inte bra kombination

kvällen igår va så jävla rolig. kastruller på huvet, och vissa personer ville leta efter Gunde Svan HAHAHAHAHAHA,
och ikväll blir det Gävle med mina älsklingar. :) kommer att ha så jäkla trevligt :)

lite bilder från igår :D

       

Hade det jätte trevligt, och fick jätte fina presenter. Men nu ska jag försöka få tag på Sanna :)
Puss på er

skola- fek

Tjeeeena, sitter och gör lite företags ekonomi. går väl sådär. är helt ensam från min klass ;o where the fuck is everybody? :O:O
yeye, ska göra samhälle sen också. och engelska, och matte. alltsååååååå, men men. får skylla mig själv som inte har skött mitt arbete ;D

Jag fick guldiga örhängen och en ögonskugga av syster, jätte fint.
Och jag fick en jätte skön kofta av mamma från bikbok. En grå. as mysig. har på mig den nu.
sen av kussarna och faster från Götet fick jag 200 kr i presentkort på H&M 
Sen 500 kr av mormor och morfar som jag har fått in på kontot. Sen kommer farmor på besök. Trevligt värre (=

Skriver väl nåt annat sen om jag är jäääävligt uttråkad.
ha en bra dag, puss på er !

Spring tur

God morgon god morgon! Klockan är 05.59 och jag har nyss kommit hem från en spring tur med Martin. Va ganska skönt faktiskt, men fick så jävla ont i halsen, men vi power gick trots allt ;D haha
Martin va också den första som sa grattis till mig idag. För idag fyller jag nämligen 16 år, känns helt okej.

Idag hoppas jag att min grupp och jag blir klar med Samhällskunskapen. Den ska vara inlämnad idag så vi ligger jäkligt risigt till ;D haha
men nu ska jag duscha sen lägga mig i soffan och läsa en bok.
skriver när jag är i skolan (:
PUSSS

skolaaa

Sitter i skolan och har samhälle, jag och linn gör inget alls och elin är hos tandläkaren.
Jag vill inte fylla år, egentligen.... För snart sitter jag ensam i mitt kök nånstans i sverige och är typ 42 år och bor med mina 36 katter. ENSAM!
guuud jag måste se på sex and the city nu. den serien räddar liv, iaf mitt.

Nu ska jag fortsätta att inte göra något även om jag måste, annars måste vi åka in imorn och göra klart det. inte kuuuuuuuuuuuul.

Men jag skriver när jag kommer hem! :)
ha det bra.
CHEERS!


Underbara sanna, du är så jävla gullig!

Good Mööörning

Ska snart ut och springa, skönt. Känns som att det är behövligt, pizza i förrgår och godis igår. Jodå, behövligt som satan!
Samhälle hela dagen, och vi har inte gjort nåt alls i våran grupp, eller jo jempis har haha men inte vi andra. och vi ska lämna in det imorn, känns stabilt (Y)

Pratade med Evelyn imorse i telefon, haha sjukt samtal..
evelyn; men vad gör du imorn?
jag; nej jag vet faktiskt inte, inget speciellt tror jag... ska vi hitta på nåt eller?
evelyn; hahahaha, mathilda jag glömde bort att du fyller år då! haha
jag; hahahahaha det gjorde jag med!

okej, men vem fan glömmer bort sin egna födelsedag, haha jag fyller ju år imorn! Kanske ska säga till Patrik att han ska lägga in mig ändå HAHA!

snart har iPoden laddat klart och jag är redo för min spring tur. Eller jag ska power gå egentligen, men det känns mycket bättre att säga att man ska ut och springa för då trot alla att man typ har en jätte bra kondition vilket jag INTE har. haha

men jag skriver nog när jag sitter på Pärras lektion.
PUSSPUSSS
p.s, jag vill ha kommentarer



                                      jag för en tid sen
                                                                              jag för en tid sen

Hemma hos Sanna

Nu sitter ag hemma hos Sanna med Evelyn, jag har pluggat väldigt lite företags ekonomi, känns inte stabilt. Vi sitter här bara, sanna tar kort på sig sälv och Evelyn och jag chillar bara. Skoldagen gick jätte bra, otroligt nog så jobbade jag på matten.

På lördag åker jag och brudarna in till gävle för att käka, vi ska äta på Österns pärla, fy fan va mysigt. Sen på kvällen blir det fest :) mys,

men nu ska ag fortsätta att vara lite social (;
puss på er

vart är kommentarerna? ;o

                                                                                       söt barnen Sanna och Evelyn för ett tag sen :)

Tyst minut.

För 20 min sen hade vi en tyst minut för det som hände i Finland igår. Fan va hemskt alltså, andra året i rad! 
Att han hade planerat det här i 6 år. Han sköt sina egna klasskamrater. Vilken jävla idiot! Fy fan, tänk om någon skulle komma till våran skola och skjuta här? Bara så där. usch, kan inte förstå känslan heller. eller rädslan kanske man ska säga. andra året i rad... hemskt. 

24/9 SKOLA

Hej på er! Sitter i skolan nu och Jennifer sitter bredvid mig, matten börjar om typ 15 min. Måste verkligen ligga i nu med skolan. Måste komma in på Beckmans alltså. Måste det verkligen.
Idag fyller lilla Pontus Danbrink 13 år. GRATTIS :D
ska ringa och gratta han sen, men ska sjunga ja må han leva fast på finska :D HAHAHAHA kuligt värre.

Idag ska jag vara med Sanna baby. Ska bli kul, vette fan va vi ska hitta på men nåt blir det iaf (:
Ska ha idrott efter matten, eller efter lunchen snarare sagt, men kan inte vara med på den eftersom att jag har varit sjuk och haft feber. Så jag slutar runt 12 tiden. GÖTT! Men jag ska väl plugga lite Företags ekonomi då eftersom att vi har prov i det nästa vecka, kul.
Kan ju säga att jag fick ett nervsammanbrott igår på Göran iaf, fy fan. Jag såg ungefär ut så här när vi var klara



  HAHAHAHA


Men nu ska jag dra, kolla lite matte. Skriver senare idag!  PUSS

Hemma

jani, nu väntar jag på att klockan ska bli 7 så jag får träffa Evelina :D va typ huuuuuuur längesen som helst jag träffade henne. <3

idag hade vi ju företagsekonomi, alltså det känns som att Göran har jääävligt mycket problem när han ska hjälpa klassen eller gå igenom saker. För han säger att vi ska göra en uppgift, och när man ska göra den säger man att man ska gå in på en annan jävla uppgift och göra den eller tyo går igenom den, sen ska man tydligen göra den första uppgiften. ALLLTSSSSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! jag ville seriöst kasta ut min dator genom fönstret idag, men den är nog redan fdörstörd eftersom att jag och Jennifer sprang till tåget och hon fällde mig! hahahaha så jag bara flög fram och datorn rätt i backen och jag efter. Jag höll på o dö ; hoppas ingen såg! sa väl jag då. Men självkalrt så gjorde ju en liten snorunge det som bara pekade på mig och skrataade. hahaha jennifer kissade nästan på sig. HAHAHAH
vilken dag hörni.

men nu ska jag fortsätta att inte göra något speciellt allt. haha. men ha en bra dag allaihopa (:

pusspuss

Skolan

Har Företagsekonomi nu. Inte roligt, vi ska hjälpa ett "företag" med deras affaräsidé. Suger, men men. Måste göras för jag vill verkligen komma in på Beckmans. Och då måste jag kämpa från början till slutet om ni fattar.
Men nu hinenr jag inte skriva så mycket mer.
Jag slutar skl 16 idag och kommer hem runt 5 tiden, ska träffa älskade Evelina idag. Ska käka pizza tror jag. Får se hur det blir, men då måste jag springa ikv om det ska bli så.

Pusspuss

Tisdag 23/9

God morgon!
Ja,  nu har jag bytt blogg igen, men man kunde ju inte lämna några kommentarer på min förra, och det sög ju faktiskt. Vill ju få reda på om ni gillar det man skriver liksom.

Anyway, börjar sent idag, jag älskar tisdagar! Men inte Företagsekonomin som vi ska ha :/ BLÄÄÄÄ hoppas att Gurre gurr göran är lite snällare idag och inte gör så att vi får "mörda hela klassen" uppgifter HAHA


Jag ska ta på mig mina spring skor och ta en runda nu faktiskt. Men jag skriver nog mer när jag sitter på våran roliga lilla lektion som är från 12.40 till 16.00. LOOOOOOOOOVE IT!

Cheers!

RSS 2.0