mys

Hej på er. Jag sitter här med min underbara vän anna och vi kollar Snygg Sexig och Singel. SÅ JÄVLA SKÖN FILM!!!!!
jag har idag varit med maria och vi drog till atalanta och där träffa vi äna bänäna. drog sen ner till bilma och kolla på den seriöst tråkigaste matchen, egentligen gillar jag inte fotboll, jag gillar mer hockey och det har jag nog alltid gjort. men det beror ju på vilka som spelar, då är det okej att kolla fotboll tycker jag :)

Imorn ska jag börja skriva klart min novell så jag har den klar till måndag, den är typ 2½ måna försenad. duktig flicka ja 8)
haha

jag saknar min miriam och min karoline och tjejerna i klassen. alltså, mina bitches är fan i mig dom bästa. jag älskar dom och jag har den skönaste klassen! helt ärligt, underbara!
miriam, om du läser det här så ska du veta hur stolt jag är för din skull! jag har ju sagt det förr. men jag vill att alla som läser min blogg ska veta hur jäääävla glad jag är för din skull. Alltså, varje gång du är med han och du ler så ler jag, jag är sjuuuukt glad! och det kommer att vara ni bra länge, och det hoppas jag på!

karoline, min underbara stjärna. längtar som fan till nästa lördag då vi ska träffas, och sen kommer vi ju dra till stockholm och kolla på våra darlings!
du är bäst hela tiden och jag vill känna dig hela livet! älskar dig ja <3




haha, hittade en bild sen i somras då jag och anna färgade håret. porno pics babies.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0